WEBOLDALT SZERETNÉK

Vevőszerző weboldalt készítek neked, mert most arra van szükséged, hogy mielőbb biztosítsd vállalkozásod jövőjét! Mi egy komplex megoldást nyújtunk, azoknak aki weboldalt akarnak nyitni. Tehát mi nem csak elkészítjük a weboldalt, hanem karbantartjuk, fejlesztjük is. Tárhely szolgáltatást és domain-t is mi intézzük.

Növelje vállalkozása sikerességét Honlappal!

Több éves honlapkészítési tapasztalattal a hátunk mögött biztosítjuk, hogy átgondolt, tervezett weboldal készítési folyamataink sikert hoznak Önnek is! Manapság egy sikeres vállalkozás szerves részét képezi egy igényesen készített weblap, informatív honlap. Weboldal készítési megoldásaink garantáltan segíteni fogják vállalkozását! A weblap készítéshez ma már nem programozóra van szükség, hanem egy marketingben is erősen képzett, türelmes szakemberre akivel egy nyelvet beszélhetsz. A weblap készítést bárki meg tudja tanulni, de elfoglalt cégvezetőként a legtöbb vállalkozónak erre nincs ideje. Testreszabható weboldal, amivel eladhatod a szolgáltatásod! Munkába fogható azonnal, legyen szó akár telephely vagy szolgáltatás bemutatásról, időpont foglalásról vagy egy termék eladásáról szóló weboldalról.

ÁRAZÁSUNK (csomagajánlat)

Nem vagy biztos mit szeretnél? Kérd az ingyenes telefonos konzultációt! Kérj szakértő konzultációt, amely során minden kérdésedre választ adunk!

BRONZ

Alap bemutatkozó weboldal!
119 000 Ft Egyszer fizetendő összeg!
 • 2,5 GB tárhely 1 évre
 • Választott .hu domain név 1 évre
 • Design és grafika készítés
 • 3 óra telefonos konzultáció
 • SSL tanúsítvány beállítása
 • 1-4 aloldal elkészítése
 • max 2 db saját e-mail cím
 • + 1 db BLOG írás

SILVER

Komplex weboldal, vállalkozásoknak/cégeknek!
189 000 Ft Egyszer fizetendő összeg!
 • 5 GB tárhely 1 évre
 • Választott .hu domain név 1 évre
 • Logó készítés
 • 5 óra telefonos konzultáció
 • SSL tanúsítvány beállítása
 • 1-10 aloldal elkészítése
 • max 5 db saját e-mail cím
 • + 2 db BLOG írás
Népszerű

GOLD

Komplex weboldal, vállalkozásoknak/cégeknek!
349 000 Ft Egyszer fizetendő összeg!
 • 5 GB tárhely 1 évre
 • Választott .hu domain név 1 évre
 • Minden bele, amit csak szeretnél!

A feltüntetett ár nettó ár a 27 % áfát nem tartalmazza!
A tárhely ára: 19.990 Ft + ÁFA / ÉV

+ funkciók kérhetők: kép és videó galéria, látogatottsági statisztika, hírlevél rendszer, eseménynaptár, online tanfolyam, idegen nyelvű funkció, időpontfoglaló, stb…

A domain név lehetőség szerint legyen rövid, könnyen megjegyezhető, figyelemfelkeltő és természetesen egyedi! Azt se felejtsük el, hogy csak szabad domain név regisztrálható, így ha kitaláltuk a megfelelő domain nevet, akkor először a domain név keresőben ellenőrizzük le, hogy az adott domain szabad-e. Amennyiben igen, kezdődhet a domain név vásárlás.

Egy kis ízelítő a munkáinkból:

www.cegnev.hu
Mutassa be a cégét pát mondatban. Kezdhetjük a közös munkát?
Ingyenes telefonos konzultáció: 06304670019

www.szolnokburkolas.hu

www.kiszervezem.hu

www.gtsolar.hu

www.szolnokibuvohely.hu

www.mentokhn.hu

www.berelhetoweboldalt.hu

BÉRELHETŐ WEBOLDAL  KULCSRA KÉSZEN!! Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy gyorsan és költséghatékonyan elinduljon az új weblapod… Tárhely szolgáltatást és domaint is mi intézzük. Mi egy komplex megoldást nyújtunk, azoknak aki weboldalt akarnak nyitni.

www.palyazatkozpont.hu

Nem lehet minden a te feladatod. Folyamatosan jelennek meg az új kiírások, rendszeresen módosítják a pályázati dokumentumokat és nehéz kiszűrni a rengeteg lehetőség közül azt az egyet, amely közelebb visz a Te konkrét fejlesztési, bővítési céljaidhoz.

www.vajerkonyveles.hu

Fő tevékenység Számviteli szolgáltatás. A vállalkozás 2022 óta van jelen a könyvviteli szolgáltatás területén. A tevékenységgel nem csak budapesti és a környéki ügyfeleknek állok rendelkezésre, hanem online módon országosan is elérhető szolgáltatásom.

www.fortunabeauty.hu

Sziasztok, Szűcs Eszter vagyok. Műkörömépítő és műkörömdizájner a végzetségem.Nem csupán a körmökre, de a bőr, haj ápolására is nagy hangsúlyt fektetek. De miért? Nagyon göndör hajam van, ami jó, de sajnos az drogériák csupán néhány haj és bőrtípusnak kínálnak szélesebb választékot.

www.plusszjovedelem.hu

Arra jöttünk rá, hogy a plusz jövedelem, sőt mi több a passzív jövedelem, ami a jobb élet kulcsa, elérhető. Érdekelne téged is, hogyan lehet főállás mellett, otthonról dolgozva annyi pénzt keresni, mint mások főállásban?

www.enifoto.hu

Üdvözöllek a honlapomon, örülök, hogy benéztél hozzám. Rojik-Hegedüs Enikő vagyok, fotográfus, 3 csodás gyermek anyukája.

www.optimumcenter.hu

 2022 decemberben a közös cégünket megalapítottuk „Optimum Center Kft.” néven. Innentől kezdve felgyorsultak az események egyre több munka megbízást kapott ügynökségünk

www.davidbarber.hu

Évek óta dolgozok Barberként és tudom, hogy nem csak egy “hajvágás” az amire a vendégeimnek szükségük van. Fontos számomra, hogy a vendégeim otthonosan érezzék magukat és tudják azt, hogy munkám során a maximumot nyújtom. Legyen szó hajvágásról, festésről vagy szakáligazításról biztosítlak, hogy nálam jó kezekbe vagy.

www.kulcstartom.hu

Kínálatunkban a szolidabb kulcstartótól az extra vagányabb darabig megtalálja a megfelelőt bármilyen alkalomra! A kulcstartó egy olyan dolog, amit szinte mindenki használ, sőt, a legtöbben többet is egyszerre.
Tökéletes kiegészítő a kulcsokhoz vagy dekoráció a pénztárcájához, akár még ajándékba is!

www.tokajigranduo.com

Prémium borlekvár különlegességek! Kóstold meg, tetszeni fog! Páratlan gasztronómiai élményt nyújt akár egy sajttál kíséretében is. Különleges ételek furfangos kísérője lehet akár vad, akár szárnyas ételeknek, de mindezek pácolásához is kiváló. Egyszerű desszerteket is különlegessé tesz.

MIT JELENT, HOGY EGY WEBOLDAL KERESŐBARÁT? Egy keresőbarát honlap segít abban, hogy weblapunk organikus látogatókat vonzzon azáltal, hogy megjelenik a Google találati listáin. A keresőoptimalizálás által olyan honlapot hozhatunk létre, amely megfelel a keresők elvárásainak, és magas minőséget nyújt a felhasználóknak is.

Shopping Cart
Scroll to Top