TANÁCSADÁS

Először is magamról, Horváth Tamás vagy EdMarketing alapítója. 2015 óta foglalkozok marketinggel, saját vállalkozásomat 2019-ban indítottam el. Szeretnék a vállalkozásodban is segíteni. Így lehetőség van egy személyes tanácsadásra, hogy átbeszéljük a vállalkozásod (Szolnoki irodánkban) vagy videóhívásban!

Miben tudok segíteni?

Facebook marketing-tanácsadás

Google marketing-tanácsadás

Weboldalelemzés

Keresőoptimalizálási tanácsadás

Hírlevél marketing-tanácsadás

Most vágnál bele?

Nemcsak egyszeri tanácsadásra van szükséged, hanem folyamatos online tanácsadásra?

A tanácsadás első felében megértem a motivációdat, nehézségeidet, képbe kerülök a vállalkozásoddal kapcsolatban. Megismerem konkurenciáidat megnézzük a gyengeségeiket, megbeszéljük, hogy hogyan lehet hatni a célközönségedre. A nap második felében a meglévő reklámjaidat veled együtt optimalizálom, szükség esetén létrehozunk újakat. 

Amennyiben személyesen szeretnél konzultálni, akkor reggel 08 órától este 16 óráig állok a rendelkezésedre. A személyes találkozónak az előnye, hogy rád tudok hangolódni, veled együtt tudok rezdülni és a te tempódnak megfelelően, feltárhatjuk a valódi elakadáspontjaidat, valószínűleg új szemléletet is
tudok mutatni. Ebben az esetben a marketing-tanácsadás egy kicsit már rólad is szól, nem csak a vállalkozásodról.

Minden esetben csak veled foglalkozom és a cégeddel. Akár hétvégén is tarthatjuk a megbeszélést. Szabad időpontot általában 1-2 héten belül tudok adni.

Ára: 149.000 Ft + ÁFA

 

 

Fontos, hogy nem az asszisztensed akarok lenni, hanem a vállalkozásod támogatója! Egy külsős szakértő, aki új perspektívákat nyit a számodra, segíti a közös gondolkodást, átlendít a nehézségeken.

Shopping Cart
Scroll to Top