Rólunk írtátok – fortunabeauty.hu

„Szűcs Eszter vagyok, a Fortuna Beauty Szépségszalon & Nails weboldal és webshop tulajdonosa. Hónapokon keresztül gondolkoztam azon, hogy szeretnék egy saját oldalt, ahol olyan szépségápolási termékeket akartam forgalmazni amik nekem is beváltak.

Mindezek mellett szerettem volna, hogy ezen az oldalon a munkáimat is bárki megnézhesse, de egybe időpontot is tudjon kérni tőlem.A gondolat könnyebb volt, mint a kivitelezés.Először is kellet találnom egy olyan ügynökséget, ami nem egy sablonos oldalt készít nekem. Ez volt a legnehezebb. Nagyon sok ügynökséggel találkoztam, amik nem tudták azt teljesíteni amit szerettem volna.Egyedi színeket, logót és nem mellesleg a weboldalt és webshopot ötvözni szerettem volna. Hosszas keresgélés után, egyik ismerősöm ajánlotta az EdMarketing ügynökséget. Felvettem a kapcsolatot az ügynökség tulajdonosával és mire észre vettem, már lázas munka vette kezdetét.

Kellemes csalódás volt számomra, hogy ahogy a grafikustól kezdve úgy a dizájnerig mindenki lelkes volt és a legfontosabb tudták mit csinálnak. Néhány napon belül elkészültek a megbízásommal. Minden várakozást felül múlt az eredményük. A színek, formák és a logó pont olyan volt, amilyet én szerettem volna.Miután mindez elkészült, az EdMarketingnek a marketing csapatával karöltve kezdtük el a weboldal reklámozását. Néhány hónapon belül több milliós hasznot termelt nekem a weboldal-webshop.Egyvalami biztos, kevés az az ügynökség akik ilyen gyorsan készülnek el a munkákkal. Ennyire tisztába vannak azzal, hogy mit csinálnak és akik az elejétől a végéig fogják az ügyfelek kezét, ha kell akkor késő este is.”
 
Shopping Cart
Scroll to Top