Kiegészítő szolgáltatások

Keresőoptimalizálás

Nagy vonalakban segítünk megérteni, hogy melyik terület mit is takar, így neked is lesz egy átfogó képed arról, hogy melyik részterület vagy részterületek szorulnak erősítésre.

Termék feltöltés

Egy csomó időt kell eltölteni a pontos terméknevek, tulajdonságok, leírások és képek összeszedésével és kategorizálásával. Nem beszélve ezek pontos feltöltéséről.

Blog és szövegírás

Minden témát próbálok alaposan megismerni, hogy az ügyfeleink kéréseit és elvárásait maximálisan kitudjuk elégíteni. Számunkra fontos, hogy az olvasó ne csak olvassa, de értse is ami írva van.

Karbantartási csomag

A Magyarországon kb 100-200 ezer weboldal van, és ennek több mint a fele nincs kellőképpen karbantartva. A weboldal karbantartása nem csak kereső miatt nagyon fontos, de a látogatók bizalmát is ronthatja.

Ingyenes tanácsadás

Ez egy komplex, több témát érintő tanácsadás. Átfogó képet adok a vállalkozás indítás folyamatáról. Elmondom, hogy mire érdemes figyelni – személyre szólóan a te esetedben.

Domain ellenőrzés

A domain név lehetőség szerint legyen rövid, könnyen megjegyezhető, figyelemfelkeltő és természetesen egyedi! Azt se felejtsük el, hogy csak szabad domain név regisztrálhat.

Pályázatok

Egy sikeres, a fejlesztési, bővítési terveidhez illeszkedő pályázat talán megismételhetetlen alkalom, hogy vissza nem térítendő milliókat szerezz a megvalósításhoz.

Virtuális asszisztens

Egyéni vállalkozóként egyre többet rutin feladat és nem jut idő a saját vállalkozásodra? Erre hoztuk létre a virtuális asszisztens szolgáltatásunkat!

Shopping Cart
Scroll to Top