Weboldat szeretnél?  Mi ingyen elkészítjük!

 Csak egyszerű a megoldás REGISZTRÁLJ az oldalon 2023.09.30 -ig. Mindenki aki regisztrál, ki sorsolunk egy vállalkozást, akinek ingyen készítjük egy weboldalát 300.000 ft értékben. Szeretnél olyan weboldalt, ami folyamatosan hozza a vevőket? Mindent mi csinálunk, neked csak a szöveget kell biztosítani, de igény esetén a szövegezést is megírjuk.

Mit is adunk pontosan!

 Térkép és kapcsolat modulok segítségével felvehetik veled a kapcsolatot. Az elkészült bemutatkozó oldal keresőbarát, azaz a Google keresőben megjelenik. Oldalaink reszponzív mobil barát technologiával készülnek, követjük a változásokat. Képekkel színessé tesszük az oldalt, a szövegekkel pedig információt adunk.

 Induló vállalkozásoknak, akik megjelenésükben is szeretnének kitűnni a konkurenciák közül, összetett tevékenységi körrel rendelkeznek. Szolgáltatóknak, akik számára kiemelkedően fontos az egyedi megjelenés, exclusiv, prémium érzést kívánnak sugalmazni a közösségi médiákban is. Régóta üzemelő cégeknek weboldal átalakítása esetén, akik prémium minőséget kívánnak képviselni és ezt cégarculatukban is képviseltetni kívánják.

Vevőszerző weboldalt készítek neked, mert most arra van szükséged, hogy mielőbb biztosítsd vállalkozásod jövőjét! Mi egy komplex megoldást nyújtunk, azoknak aki weboldalt akarnak nyitni. Tehát mi nem csak elkészítjük a weboldalt, hanem karbantartjuk, fejlesztjük is. Tárhely szolgáltatást és domain-t is mi intézzük.

JELENTKEZÉS ŰRLAP!

E-mail: info@edmarketing.hu
Ügyfélszolgálat: 06304670019
Regisztrációs díj: 7.490 Ft + ÁFA
Üzemeltető: Optimum Center Kft.

A kiválasztott szerencsésnek a regisztrációs díjat visszafizetjük!

Űrlap kitöltése után küldjük ki e-mailben a díjbekérő számlát! Befizetést követően veszel részt sorsolásban.

Jelentkezés határidő: 2023.30.31 ig
Sorsolás: 2023.11.01. 10:00
A nyertest telefonon és e-mail értesítjük.

Eddigi nyerteseink:

– https://davidbarber.hu –
Shopping Cart
Scroll to Top